Rólunk

A Provix Híd Kft. 2009-ben alakult, 100 % magyar tulajdonnal. A megalakulást megelőzően a cég alapítója már jelentős tapasztalatokat szerzett a hídépítés területén. 

Elsődleges szempontnak tartjuk a beruházások során megtalálni a megrendelő számára legkedvezőbb műszaki megoldásokat, hozzárendelve a költségtakarékos gyors megvalósítást.

A társaság profilja elsősorban közúti és vasúti acélszerkezetű hídak-, és segédszerkezeteik gyártása, helyszíni szerelése, valamint híd emelési-, tolási-, saruzási munkái. Továbbá vállalja hengeres tartályok-, egyéb acélszerkezetek gyártását, szerelését, acél hídszerkezetek vizsgálatát, állapotfelmérését, szakértői véleményezését.

A cég gyártási tevékenységét csepeli telephelyen végzi, ahol lehetőség van vízi úton történő szállításra is.

Tevékenységét megfelelően képzett szakember gárda segíti. Gépei, berendezései lehetővé teszik a partnerek igényeinek magas minőségben történő kiszolgálását.

A cég az elmúlt időszak szinte valamennyi hazai hídprojektjében részt vett. A Kft. jelentős tapasztalattal rendelkezik más cégekkel, vállalatokkal, tervezőkkel való együttműködésben.